top of page

Portfolio

Här kan du få ta del av lite tidigare resultat, bilder och hemsidor. Allt material som visas här är skapat eller hanterat av Moonstone och om du väljer att skriva på ett avtal med oss kommer du att kunna förvänta dig minst lika bra kvalitet och standard. Vi hoppas att du gillar vad du ser, och om du inte gör det finns det tyvärr inte så mycket vi kan göra. Då får du leta vidare :) 

toe soc logga svart.png

TOE SOC - TOE SOCKS

En fräsch och ny touch på vanliga strumpor. Toe Soc är ett nytt projekt vi har tagit oss an.

Toe Soc säljer högkvalitativa tåstrumpor på webben. Strumporna är tretrådigt spunna av japanskt kvalitetsmaterial. Perfekta för aktivitet som yoga, pilates, klättring eller dans.

 FEELINGS IN 
TRANSLATION

BJÖRN ELWIN - LEG. PSYKOLOG

Björn är en av våra senaste kunder, vi har haft ett trevligt och konstruktivt samarbete. Han bedriver en verksamhet med namnet "Feelings In Translation". Björn är en legitimerad psykoterapeut och psykolog och finns att besöka på Wallingatan 3B.

axel o co_edited.png

Axel & co jewelry

Axel & Co Jewelry. Ett smyckesföretag inriktat på att skapa högkvalitativa smycken och kedjor men till låga priser. Smyckena är gjorda av metaller i högsta kvalitet och är gjorda får att hålla. Tanken med företaget är att ungefär vem som helst skulle kunna ha råd att se bra ut med fina accessoarer. 

NORLEI logga svart FASHION.png

NORLEI FRIENDLY FASHION

Ett modernt klädföretag med inriktning på djurs rättigheter, klimat och miljö. Företaget grundades 2018 och vi har designat och underhållit deras olika hemsidor. Klicka på knappen för att se våra favoriter från NORLEI's hemsida.

income_edited.png

The INcome handbook

Ett till av våra projekt. Denna hemsida blev vi riktigt nöjda med. Företaget är inte lanserat men är en utbildningsplattform för unga entreprenörer. Företaget skapar inte sitt egna innehåll utan refererar istället till noga utvalda skapare och plattformar.

bottom of page