top of page

Våra tjänster

Vi på Acord Media driver in kunder åt ditt bolag för att öka din försäljning. Vi använder oss av en avancerad och optimerad metod som består av 3 steg. Vi kommer att hjälpa ditt företag med digital marknadsföring för att generera potentiella kunder (leads), därefter kommer vi att konvertera dessa leads till betalande kunder till ditt företag. Detta är Acord Media's huvudsakliga produkterbjudade, vi erbjuder hursomhelst en rad andra tjänster och produkter som alla kommer att bidra till att ditt företag växer snabbare än du någonsin kunnat ana. Acord spränger taket på ditt företags potential.

Välj dina favoriter bland våra noga utvalda tjänster.

Välj vilka tjänster du tror kommer att passa just ditt företag. 

välj tjänste
Hemsida 

Stor (5 sidor eller fler)

Hemsida 

Medel (upp till 5 sidor)

Hemsida

Liten (1 sida) 

SÖKMOTOROPTIMering

Avancerad

SÖKMOTOROPTIMering

Grundläggande

KLICKFREKVENSOPTIMering

Avancerad

KLICKFREKVENSOPTIMering

Grundläggande

epostmarknadsföring

1-4 utskick/månad

Facebook ads + analys

Hanterar ads + kontinuerliga förbättringsanalyser

FILMREDIGERING

Dina klipp - färgkorrigering, klippning mm

Produktfotografering

Dina produkter - vi tar professionella bilder in-house

Läs mer om vad varje tjänst innebär för ditt företag lite längre ned på sidan.

Läs mer.

Tack för att du väljer att ge oss en chans!
Vi återkommer till dig inom kort.

Hemsidor

Alla våra hemsidor är designade i redigeringsprogrammet Wix. Vi designar en lysande, unik, användarvänlig och interaktiv hemsida allt för att förbättra eran klickfrekvens samt räckvidd. Vi kommer först att jobba med en layout och ett generellt tema innan vi presenterar det första utkastet för er inom en vecka. Efter det kommer vi att färdigställa alla detaljer till perfektion så att ni känner er helt nöjda med arbetet. 

I en liten hemsida ingår endast en sida. En så kallad "one-pager". Den är perfekt för dig som vill informera dina kunder om något, om du har ett event eller kanske ett bröllop.

I en medel hemsida får du upp till 5 sidor. Perfekt för dig som vill börja sälja produkter online och vill ha en butik, en "om oss"-sida mm. 

I en stor hemsida ingår fler än 5 sidor. Extra kostnader kan tillkomma beroende på hur många sidor du vill ha. 

KODADE HEMSIOR

 

Om du skulle vilja ha denna premium tjänst erbjuder vi även kodade hemsidor för ytterligare lite mer säkerhet, kontroll och svarstider. Vi har ett team programmerare redo att sätta upp din hemsida. Den hostas säkert via CloudFlare och designen håller fortfarande den höga standard som våra andra hemsidor. Nackdelen med kodade hemsidor är att responstiden för korrigeringar och ändringar är aningen längre. Samma upplägg gällande sidstorlek gäller här. Vi har liten hemsida, medel hemsida och stor hemsida. En till nackdel med kodade hemsidor är att leveranstiden på slutprodukten kan dröja med upp emot en vecka.

 

SÖKMOTOROPTIMERING

Sökmotoroptimering (SEO- Search Engine Optimization på engelska) kan vara tufft, bara ordet låter jobbigt. Det är siffror, analyser och statistik. Vi är oerhört erfarna inom området och hjälper er mer än gärna med er hemsidas sökmotoroptimering. Vi kommer genom diverse olika tekniker och metoder se till så att din hemsida sticker ut från mängden och på ett organiskt sätt får en stadig tillväxt och rankar högt på google. Säg att du bedriver en verksamhet som säljer cyklar, då är det otroligt viktigt synas högt upp på google när kunder söker på nyckelord relaterade till din verksamhet. 

Skillnaden mellan avancerad sökmotoroptimering och grundläggande är för det första tiden vi kommer lägga på att 

KLICKFREKVENSOPTIMERING

Klickfrekvensoptimering handlar om att höja klickfrekvensen på dina interaktiva knappar. Allt från att få människor att klicka på din reklam på Instagram till att köpa dina produkter. Desto högre klickfrekvens du har desto bättre presterar ditt företag. Det här förstår vi om ni inte har någon koll på över huvudtaget. Vi skulle säga att det här är ännu mer avancerat än sökmotoroptimering. Vi kommer hursomhelst på allra bästa sätt se till så att ditt företaget och din klickfrekvens sticker genom taket och förbättra din försäljning och din trafik enormt. Detta är perfekt för dig som just säljer produkter online och vill ha bättre resultat på produktplaceringen.

Epostmarknadsföring

Epostmarknadsföring är ett lysande sätt att attrahera kunder och få dem att interagera med din verksamhet. Nyhetsbrev, brev om erbjudanden, brev om förslag. Vi kommer (beroende på vad du anser passar för ditt företag) att designa och skicka unika och estetiskt tilltalande epostutskick till dina kunder upp till 2 gånger i månaden. Vi kommer att analysera och förbättra utskicken och även utföra en grundlig klickfrekvensoptimering för att se till så att vi verkligen får det absolut bästa möjliga resultatet. 

jour-suppoRT

Ordet jour som du säkert känner till från franskan betyder att man under en tidsperiod inväntar order om arbete. Vi på Rax Unlimited vill sätta kunderna före allt. Därför erbjuder vi nu jourtid för de som tror sig behöva det. Det innebär att vi alla dagar i veckan, fram tills kl 21 på kvällen är redo att svara på era frågor, behov och krav. Säg att din startup behöver en sista minuten ändring när du inser att du har publicerat fel text på hemsidan, då måste du inte, som med de allra flesta andra företag vänta på de vanliga kontorstimmarna. Vi vet hur det känns och finns tillgängliga för dig. 

Produktfotografering

Just nu erbjuder vi kunder vår absolut senaste tjänst. Produktfotografering. Om ditt företag säljer fysiska produkter och vill ha kreativa, unika och utstickande produktfoton för era sociala medier eller er hemsida så löser vi det. Vi jobbar med sceneri, bygger landskap och miljöer för att komplettera er specifika produkts utseende och få den att se så attraktiv ut som möjligt. I tjänsten ingår även övrigt fotografi. Med det menar vi bilder vi anser passar er profil, er hemsida eller era sociala medier. Vi har tillgång till kamerautrustning, drönare och redigeringsprogram i toppklass samt besitter en otrolig kunskap inom ämnet. 

Filmredigering

Även denna tjänst är väldigt ny. Vårt kreativa team kommer med ditt material och dina visioner skapa en utomordentlig, professionell video som är perfelt att använda för att locka trafik på sociala medier, till er hemsida eller till er produkt. Om ni skulle vilja ha med produktplacering så skickas eventuella produkter till oss på Rax om ni vill ha film på specifika platser, människor eller föremål måste ni bistå med materialet själva. 

Läs mer om tjänster
bottom of page